Stupne dizalice

PRIMUS

Dimenzije stupne konzolne dizalice PRIMUS

Dimenzije stupne konzolne dizalice PRAKTIKUS

ASSISTENT

Stupna konzolna dizalica

Stupna konzolna dizalica ASSISTENT ima kut rotacije kraka od 270° i prikladan je za terete od 80 do 2000 kg. Ovaj tip je prikladan za uporabu u skučenim, niskim zatvorenim prostorima ali se može koristiti i na otvorenom. Stup dizalice se odabire u skladu s potrebama i mogućnostima prostora u kojoj se koristi. U ovisnosti od nosivosti, dužina kraka može biti do 10 metara, što omogućava veliku pokrivenost radnog prostora.

Dimenzije stupne konzolne dizalice ASSISTENT

Opcije

Izvedba za vanjske ili zatvorene radne prostore

Prilagođavajući se svakodnevnim radnim zahtjevima naših kupaca, u mogućnosti smo ponuditi rješenja za zatvorene hale ali i za otvorene vanjske prostore, primjenom odgovarajućih premaza i zaštite.

Ručno okretanje ili motorni pogon
Ukoliko je ručno okretanje dizalice otežano ili nemoguće (zbog težine tereta ili nepristupačnosti), nudimo elektromotorni pogon za zakretanje kraka, primjenjiv i za vanjske i za zatvorene radne prostore.

Montaža na već postojeću betonsku podlogu

Ako je na mjestu montaže kvalitetno izvedena betonska podloga koju ne želite mijenjati, nudimo vam u ovisnosti od nosivosti i dužine kraka postavljanje dizalice pomoću vijaka i odgovarajućih veznih elemenata.

Mobilna izvedba

Ukoliko imate potrebu koristiti dizalicu na više mjesta, a ne želite nabavljati više njih, nudimo Vam mobilnu inačicu dizalice s protuutegom. Ovakvu konstrukciju možete pomijerati od jednog do drugog radnog mjesta, u skladu s Vašim potrebama.

Ekstremno velika nosivost

U mogućnosti smo ponuditi stupne konzolne dizalice za dizanje ekstremno teških tereta. Ukoliko je stupna konzolna dizalica idealno rješenje, nudimo Vam konstrukcije do 8000 kg nosivosti uz dužinu kraka od 20m ili 20.000 kg s krakom od 12m.

Zglobna izvedba kraka

Zglobni krak je posebno pogodan pri izmjeni dijelova i alata na strojevima ili za opskrbu strojeva za obradu. Ovim rješenjem je moguće postaviti teret čak i u unutrašnjost stroja. Ova izvedba je idealna i za skučene radne prostore, gdje drugi strojevi, predmeti ili oblik prostorije onemogućavaju uporabu standardnih krakova stupne konzolne dizalice.