Izjava o privatnosti

Predani smo zaštiti privatnosti naših kupaca i činimo sve da budemo transparentni u pogledu podataka koje prikupljamo od korisnika web stranica. Pregledajte ovo pravilo kako biste se osjećali mirno.

 

1. Zahtjevi za informacijama

Ako želite pregledati podatke (ako postoje) koje vam držimo, pošaljite e-poštu na dataprotection@dizalica.hr da razgovarate s našim odjelom za korisničke usluge. Cilj nam je odgovoriti na zahtjeve za informacijama u roku od 1 mjeseca od primitka. Sve netočnosti koje nam prijavite ispravit ćemo što je brže moguće i obično ćemo rado izbrisati vaše osobne podatke na zahtjev (osim u posebnim okolnostima).

 

2. Vaši podaci i kako ih koristimo

Ako narudžbu šaljete putem dizalica.hr, možda ćete morati unijeti sljedeće podatke:

    • Vaša email adresa

    • Vaše ime i prezime

    • Vaš telefonski broj

    • Podaci o plaćanju

    • Vaša adresa za naplatu

    • Vaša željena adresa za dostavu

Ako želite, možete nam dostaviti i dodatne informacije – na primjer, možete nam javiti naziv svoje tvrtke i / ili telefonski broj web mjesta koje ste naveli kao adresu za dostavu.

 

Svi detalji koje unesete tijekom postupka kupnje prikupljaju se isključivo u svrhu obrade i slanja vaše narudžbe. Osim toga, možemo vas kontaktirati nakon isporuke vaših proizvoda kako bismo zatražili da pregledate svoje iskustvo. Bez vašeg dopuštenja nećete biti dodati na nijedan popis za slanje e-pošte i nećemo vam poslati nikakvu korespondenciju koja nije povezana s vašom narudžbom.

 

(NAPOMENA. Sve gore navedeno također se odnosi na sve podatke koje unesete kada predate upit za najam putem naše web stranice ili se prijavite za trgovački račun.)

 

Ako nas odlučite kontaktirati pomoću jednog od obrazaca za upit na našoj web stranici, prikupit ćemo sljedeće podatke:

    • Vaše ime

    • Naziv vaše tvrtke

    • Vaša email adresa

    • Vaš telefonski broj

    • Sve ostale podatke koje odlučite dostaviti u poruci

Ovi se podaci prikupljaju isključivo u svrhu obrade i odgovaranja na vaš upit. Opet, nećete biti dodani na mailing liste bez vašeg dopuštenja i nećemo vam poslati nikakvu korespondenciju koja nije povezana s vašim upitom.

 

Trudimo se da svi osobni podaci koje posjedujemo budu točni i ažurni. Ove podatke držimo sigurno i u skladu s relevantnim zakonima, uključujući Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR).

 

3. Podaci o plaćanju

Posvećeni smo zaštiti podataka o plaćanju koje unesete prilikom narudžbe ili ručnog plaćanja na našoj web stranici. Sva plaćanja obrađuju se putem sigurne (HTTPS) veze. Naši pružatelji usluga plaćanja su Sage Pay i PayPal.

 

4. Računi kupaca

Ako želite, možete odabrati registraciju računa na dizalica.hr Imajte na umu da niste obvezni registrirati račun ako to ne želite učiniti – za kupnju bez stvaranja računa jednostavno odaberite ‘Express Checkout opcija u fazi naplate.

 

Ako odlučite stvoriti korisnički račun, morat ćete unijeti sljedeće podatke:

    • Email adresa

    • Ime

    • Prezime

    • Telefonski broj

    • Lozinka po vašem izboru

Sve se ove informacije čuvaju sigurno i neće se dijeliti s bilo kojim nepovezanim trećim stranama. Podaci koje predate tijekom postupka registracije upotrebljavat će se samo u svrhe izravno povezane s upravljanjem vašim računom i obradom svih narudžbi koje predate dok ste prijavljeni.

 

5. Naš mailing lista

Kada kontaktirate Dizalica d.o.o. trgovinu ili izvršite narudžbu putem naše web stranice, imat ćete mogućnost pridružiti se našem popisu za slanje pošte. Pretplatnicima se s dizalica.hr šalju promotivni e-mailovi koji sadrže informacije o proizvodima, posebne ponude i druga ažuriranja.

 

Koristimo Sendinblue za upravljanje našom mailing listom. Pretplatnici se mogu odjaviti s naše mailing liste u bilo kojem trenutku klikom na vezu “odjava” koja se pojavljuje u svim promotivnim e-porukama koje šaljemo.

 

Ako nam date dopuštenje da vas dodamo na našu mailing listu, nikada nećemo dijeliti vašu e-poštu s nekom nepovezanom trećom stranom ili vam slati e-poštu koja nije relevantna za dizalica.hr.

 

6. Google Analytics

Kao i mnogi vlasnici web stranica, i mi koristimo Google Analytics za anonimno praćenje prometa i ponašanja korisnika na našoj web stranici. Ovaj alat ne prikuplja nikakve osobne podatke. Međutim, ako ne želite biti uključeni u naše podatke Analyticsa, možete isključiti Google Analytics pomoću ovog dodatka preglednika.

 

7. Politika kolačića

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg internetskog iskustva. Kliknite ovdje da biste vidjeli našu politiku kolačića.

 

8. Informacijska sigurnost i sprečavanje prijevara

Kako bismo osigurali sve transakcije i osjetljive podatke obrađene putem ovog web mjesta, koristimo usluge GeoTrust SSL certifikata.

 

Rizik od internetske prijevare shvaćamo vrlo ozbiljno. Ako vjerujemo da je narudžba izdana prijevarom ili je naša web stranica zloupotrijebljena na bilo koji način, pridržavamo pravo dijeliti sve relevantne informacije s nezavisnim tvrtkama za sprječavanje prijevara (uključujući banke) i policijom.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, pošaljite e-poštu na dataprotection@dizalica.hr.