HIDRAULIČNI STOLOVI – PREGLED SVIH MODELA
RUČNI MOBILNI PODIZNI STOLOVI
JEDNOŠKARASTI HIDRAULIČNI STOLOVI
DVOŠKARASTI HIDRAULIČNI STOLOVI
TROŠKARASTI HIDRAULIČNI STOLOVI
ČETVEROŠKARASTI HIDRAULIČNI STOLOVI
NISKOPROFILNI STOLOVI S RAMPOM
HIDRAULIČNI STOLOVI U PROFILA ZA PALETE
ULTRA NISKOPROFILNI STOLOVI

U ponudi je kompletan asortiman hidrauličnih stolova specijalno prilagođenih za optimiziranje radnih procesa. Opremljeni električnom hidrauličkom pumpom, naši hidraulični podizni stolovi omogućuju vam da bez napora podižete teret na željenu visinu, te ujedno poboljšavaju udobnost i produktivnost zaposlenika. Svi stolovi su opremljeni sa sigurnosnim ventilom koji u slučaju preopterećenja blokira podizanje stola i tako štiti pumpu od oštećenja. Jednostavni za upotrebu, naši stolovi za podizanje uglavnom se koriste za velike terete nosivosti od 1000kg do 6000kg, ovisno o modelu. Za sve dodatne informacije molimo nazvati.

Niski podizni stolovi

Logistički i proizvodni procesi često uključuju podizanje i spuštanje tereta na paletama. Bez uporabe podiznih stolova, obavljanje ovakvih poslova je teško i neproduktivno.
Hidraulični sustav je tih, razina buke pri radu je samo 52 dB. Oko stola, uz donji rub postavljen je senzor, koji na dodir zaustavlja spuštanje stola.

Karakteristike niskog podiznog stola

Postavljanje niskog podiznog stola ne iziskuje nikakve preinake podloge. Obzirom na vrlo malu visinu od 80 mm, nema potrebe za postavljanjem u ugradbeni rov. Postavljeni na ravnu podlogu, niski podizni stolovi primjenom rampe omogućavaju postavljanje i skidanje paleta običnim ručnim viličarem (rampa se isporučuje zajedno sa stolom). “U” izvedba stola (tip UHS) omogućava postavljanje palete bez rampe – vilice paletnog viličara jednostavno ulaze u otvor. Ovo rješenje je prilagođeni samo EUR paletama, a s tipom NPS moguće je podizanje kutija bilo koje veličine.

Ugradbeni podizni stolovi

Moguća je isporuka dodatne opreme i posebnih izvedbi stolova.
Ugradbeni podizni stolovi su također prilagođeni potrebama farmaceutske, prehrambene i kemijske industrije. Najčešće su napravljeni od nerđajućeg čelika ili su pocinčani.

Električni visokopodizni stolovi

Električni visokopodizni stolovi se najčešće koriste za podizanje tereta s jedne razine na drugu.

Svi podizni stolovi usklađeni su s EU sigurnosnim propisima.
Standardna izvedba stolova uključuje:

  • podesivu brzinu spuštanja
  • ventil za izjednačavanje tlaka pri spuštanju
  • sigurnosni sustav protiv nekontroliranog spuštanja na svakom klipu
  • naslon za montažu