ELEKTRIČNI VISOKOPODIZNI VILIČARI – PREGLED SVIH MODELA

Električni visokopodizni viličari

Električni visokopodizni viličari ili visokoregalni viličari predstavljaju osnovni alat za optimalno korištenje skladišnog prostora.
Naši električni viličari su proizvedeni od komponenti visoke kvalitete, energetski su učinkoviti, visokih performansi, ergonomski prilagođeni i nude smanjene troškove održavanja. Prikladni su za najzahtjevnije proizvodne, skladišne i logističke procese.

U tim procesima viličari obavljaju više funkcija, mogu slagati i skupljati robu, utovarati i istovarati robu, prevoziti je na velike udaljenosti i manevrirati u tijesnim prostorima. Na raspolaganju su viličari raspona nosivosti od 1000kg do 10000kg te visine podizanja od 0,8mm do 12m, različitih konfiguracija i opcija kako bi se zadovoljili i najzahtjevniji procesi.

Ovakvi ergonomski dizajnirani paletni viličari optimiziraju produktivnost operatera i uveliko skraćuju vrijeme obavljanja radnog procesa. Većina naših električnih viličara koristi izmjeničnu struju (AC motori, bez četkica, bez održavanja), što rezultira bržim i sigurnijim utovarima i istovarima robe te u skladu s tim omogućuju i niže operativne troškove zahvaljujući manje zahtjevnijem održavanju strojeva. Zahvaljujući integriranom dijagnostičkom sustavu koji operatera obavještava o trenutnom stanju viličara, moguće je predvidjeti potencijalne kvarove i eventualne potrebe za preventivnim servisima.

Visokopodizni viličari se dijele na nekoliko skupina: kompaktni viličari, električni viličari sa stajaćom platformom, električni regalni viličari, električni visokoregalni viličari te električni visokopodizni viličari s čeonim posmakom.

Koji model električnog visokopodiznog viličara odabrati?

U ponudi imamo izuzetno raznolik asortiman električnih viličara koji vam omogućuje odabir onog najprikladnijeg vašim potrebama. Odaberite među najboljim modelima na tržištu, po atraktivnim cijenama.
U ponudi su također i električni viličari za specijalne namjene kao što su viličar za rad u hladnjačama, viličar za ljevaonice, viličar za protueksplozivne prostore, viličar za specijalne terete itd…