Dizalični sustavi

Laki dizalični sustav MOVOMECH

MOVOMECH laki dizalični sustav idealan je sustav za osuvremenjivanje unutarnjeg transporta tereta i sredstava za rad. Osnovu sustava čine aluminijski profili čija uporaba osigurava niz značajnih prednosti. Prilagođena konstrukcija nosača i profila omogućavaju elastičan otpor i veću nosivost. Uz standardnu nosivost od 100 kg mogu se izraditi konstrukcije prema različitim potrebama. Navedena svojstva kao i mala vlastita težina osiguravaju laku upravljivost sustavom.

Različite izvedbe visećih elemenata i vođena ovjesna kolica s lako pokretljivim kotačima mogu se prilagoditi različitim potrebama korisnika. Zahvaljujući jedinstvenim priključnim elementima sustav se (čak i naknadno) jednostavno i lako proširuje i dograđuje. Učvršćivanje dodatnih elemenata vrši se posebno oblikovanim rubnim držačima. Zahvaljujući svemu navedenom, možemo Vam ponuditi cijenom povoljna i praktična rješenja. Dijelovi staze ne rđaju i ne zahtijevaju održavanje.

Pokretni ovjesni dijelovi opremljeni su kotačima s kugličnim ležajevima, tako da glatko i stabilno klize po unutrašnjosti nosivih profila. Pokretački mehanizam za kolica lako se postavlja i skida s kolica, tako da se ovim lakim kranskim sustavom može upravljati i ručno.

U skladu sa željenom konstrukcijom, pokretački sklopovi mogu biti električni ili pneumatski.

U skladu s različitim potrebama, mogu se koristiti različiti dodaci, MechBalancer, MechStack ili MechStick.
Movomech električna lančana dizalica MachChain može se integrirati s bilo kojom dimenzijom profila (LHB, AHB1 i AHB2).

LHB i AHB profili nude jednostavna rješenja za ovjes, pri čemu se koristi gornji utor profila. Uzimajući u obzir građevinske posebnosti prostora, nudimo različite mogućnosti ovjesa, u skladu sa željenim prostornim rasporedom i potrebama eventualnog naknadnog proširivanja. Od MechRail staza mogu se oblikovati različiti MachCrane dizalični sustavi.